top of page

Ontdek ons unieke circuit

Ontdek het unieke karting-circuit van Goodwill Karting - een adembenemende speeltuin voor snelheidsduivels en racefanaten. Met zijn uitdagende lay-out en geavanceerde technologie biedt ons circuit een onvergetelijke race-ervaring die je hart sneller doet kloppen.

Met een totale lengte van 600 meter daagt ons circuit je uit met een combinatie van scherpe bochten, lange rechte stukken en een legendarische kombocht. Elke bocht test je vaardigheden en scherpt je racegeest aan, terwijl je op de rechte stukken je snelheid tot het uiterste kunt pushen.

Wat ons circuit echt onderscheidt, is de state-of-the-art technologie die we hebben geïntegreerd om van elke race een top evenement te maken. Ons elektronische tijdregistratiesysteem zorgt ervoor dat je nauwkeurig en realtime jouw rondetijden kunt volgen, terwijl de professionele start-/finishlijn met vlaggenzwaaiers de race start met een vleugje spektakel.

Daag jezelf uit en kom ons circuit testen. Word de ultieme snelheidskampioen en verbeter je persoonlijke recordtijd. Of daag je vrienden, familie of collega's uit voor een spannende race en ontdek wie de koning van de baan zal zijn.

GoodwillKartingOlen
GoodwillKarting_Veiligheidsbriefing

Bij Goodwill Karting begint jouw kartingsessie met een belangrijk moment: de briefing. Hier delen we essentiële informatie over veiligheid en plezier voordat je de baan op gaat.

Onze ervaren instructeurs begeleiden je door de technische aspecten, zoals kartbediening, remtechnieken en bochtentechniek. We benadrukken ook het belang van veiligheid en respect voor medecoureurs.

Voor jouw gemak hebben we de briefing beschikbaar gesteld in verschillende talen. Klik op de links hieronder om de briefing vooraf te bekijken.

Stap na de briefing met vertrouwen in je kart, klaar voor een onvergetelijke race-ervaring. Bij Goodwill Karting staan we voor je klaar, van begin tot finish.

Kom naar Goodwill Karting en laat je meevoeren in een wereld van snelheid, competitie en vriendschap. Geniet van het karten en creëer herinneringen die je altijd zult koesteren.

Klik hier voor de briefing in verschillende talen

Veiligheidsbriefing

GoodwillKarting_Nederlands
GoodwillKarting_Frans
GoodwillKarting_Engels
GoodwillKarting_Duits
GoodwillKartingOlen
Circuit - Veiligheidsbriefing - achtergrond.jpg
bottom of page