top of page
GoodwillKarting_Prijzen.JPG
GoodwillKartingOlen
GoodwillKarting_Onze prijzen

Onze prijzen

Welkom bij Goodwill Karting - waar plezier en avontuur samenkomen! Bij ons vind je een breed scala aan opwindende kartingervaringen, geschikt voor individuen, groepen en bedrijven. Of je nu een adrenaline-junkie bent op zoek naar een spannende rit of een bedrijf dat op zoek is naar een unieke teambuildingactiviteit, wij hebben voor elk wat wils.

Onze prijzen bij Goodwill Karting zijn betaalbaar en ontworpen om je de beste waarde voor je geld te bieden. We geloven dat plezier voor iedereen toegankelijk moet zijn, dus hebben we verschillende pakketten samengesteld die passen bij verschillende budgetten en behoeften. Of je nu wilt genieten van een enkele race of een volledige kartingervaring wilt beleven, we hebben de juiste optie voor jou.

Voor groepen bieden we formules aan die een perfecte mix van competitie en teambuilding bieden. Daag je vrienden, collega's of klanten uit voor een spannende kartingrace en geniet van de energieke sfeer die alleen racen kan creëren. Onze professionele race-instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te voorzien van tips en trucs om je rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Bij Goodwill Karting willen we ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt, dus bieden we ook cateringopties aan. Voor al de kleine hapjes en drankjes tijdens je event staat ons team klaar om aan je wensen te voldoen. Let op: catering is alleen op aanvraag beschikbaar, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

ONZE FORMULES VOOR GROEPEN/BEDRIJVEN

Kies voor een van onze formules en race je weg over ons circuit!

Durf jij het aan om door onze kombocht te rijden?

Formules zijn enkel mogelijk vanaf 10 personen. Een lidkaart (5,00 euro) is verplicht!

GoodwillKartingOlen
GoodwillKarting_Formule 1

 Formule 1

GoodwillKarting_Vlag

Onze eerste formule, de "Formule 1", biedt jou de mogelijkheid om je innerlijke racetalent te ontdekken. Je zult twee sessies van elk 10 minuten ervaren, waarin je de baan op gaat en je vaardigheden tot het uiterste kunt testen.

 

Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je op volle snelheid door de bochten scheurt en je vrienden of familie uitdaagt om de snelste rondetijd neer te zetten.

En dat alles voor slechts 23,00 euro per persoon!

GoodwillKarting_Formule 2

 Formule 2

GoodwillKarting_Vlag

Met de "Formule 2" formule bieden we een compleet pakket aan dat je meeneemt door elke fase van een echte race.

 

Allereerst start je met een intensieve 10-minuten durende trainingssessie, waarin je de kans krijgt om de baan te verkennen, je vaardigheden te verbeteren en de perfecte racelijn te vinden. Voel de spanning opbouwen terwijl je je voorbereidt op wat komen gaat.

 

Na de training komt het moment van de waarheid: de 10-minuten durende kwalificatiesessie. Dit is jouw kans om te laten zien wat je waard bent en je positie op de startgrid te bepalen. Zet je beste rondetijd neer en bewijs dat je klaar bent voor de race.

En dan is het tijd voor de grote finale - de 10-minuten durende race. Neem plaats achter het stuur van je kart en voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je strijdt tegen andere coureurs om de overwinning. Scheur door de bochten, ga zij aan zij met je concurrenten en geef alles wat je hebt om als eerste over de finishlijn te komen. Dit is waar de echte sensatie begint.

 

Dit alles kan van jou zijn voor slechts 34,00 euro per persoon.

GoodwillKarting_Formule 3

 Formule 3

GoodwillKarting_Vlag

Met onze "Formule 3" bieden we een adrenalinepompende ervaring die bestaat uit drie spannende fasen.

 

We beginnen met een 10-minuten durende trainingssessie, waarin je de baan kunt verkennen, je vaardigheden kunt aanscherpen en jezelf kunt voorbereiden op de race die komen gaat. Voel de opwinding terwijl je jezelf klaarmaakt om de ultieme uitdaging aan te gaan.

Na de training volgt de 10-minuten durende kwalificatiesessie. Dit is het moment waarop je je vaardigheden kunt laten zien en je positie op de startgrid kunt veroveren. Zet je beste rondetijd neer, laat je rivalen achter je en stel jezelf op voor de race van je leven.

En dan is het tijd voor de langverwachte 20-minuten durende race. Stap in je kart, voel de krachtige motor ronken en laat je competitieve geest los terwijl je de strijd aangaat met andere ervaren coureurs. Elke bocht, elke inhaalmanoeuvre en elke seconde telt. Alles wat je hebt geleerd en getraind komt samen in deze intense race. Durf je de uitdaging aan?

Dit onvergetelijke kartingavontuur is beschikbaar voor

slechts 45,00 euro per persoon.

GoodwillKartingOlen

DOWNLOAD

ONZE APP

Blijf up-to-date met de Goodwill Karting app.

GoodwillKarting_Onze app
bottom of page