top of page
GoodwillKarting_Over ons.jpg
GoodwillKartingOlen
GoodwillKarting_Ons verhaal

Ons verhaal

In het hart van het bruisende Olen ligt Goodwill Karting, een waar paradijs voor racefanaten, avontuurlijke zielen en groepsevenementen.

 

Sinds ons ontstaan in 1990 hebben we een toonaangevende positie opgebouwd in de wereld van het karten, met een ongeëvenaarde ervaring en expertise.

Goodwill Karting verwelkomt zowel individuen als groepen om te genieten van de sensatie van het racen. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een verjaardagsfeest organiseert of gewoon met vrienden wilt komen karten, we bieden een scala aan op maat gemaakte pakketten en race-opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze hoogwaardige faciliteiten en technisch uitdagende kartbaan zijn ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu een ervaren coureur bent of voor het eerst in een kart stapt, we bieden een veilige en opwindende omgeving waarin je je vaardigheden kunt testen en verbeteren.

Stap binnen in de wereld van snelheid, sensatie en vriendschap bij Goodwill Karting, een pionier in de kartingindustrie sinds 1990.

Uitstekende faciliteiten en uitrusting

Goodwill Karting staat bekend om zijn hoogwaardige kartfaciliteiten en state-of-the-art uitrusting. We hebben goed onderhouden karts en een professioneel ontworpen kartbaan met spectaculaire kombocht, die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

 

Dit zorgt voor een geweldige ervaring en geeft je de mogelijkheid om op een veilige en leuke manier te genieten van het karten.

GoodwillKarting_Faciliteiten

Professioneel en vriendelijk personeel

Het personeel van Goodwill Karting is goed opgeleid, professioneel en vriendelijk. Ze zorgen ervoor dat je je welkom voelt, beantwoorden al je vragen en geven je instructies over het karten, zodat zelfs beginners zich op hun gemak voelen.

 

Ze zorgen ook voor een soepele en georganiseerde race-ervaring, waardoor je optimaal kunt genieten van je tijd op de baan.

GoodwillKarting_Personeel

Verschillende race-formules

Goodwill Karting biedt een breed scala aan race-opties om aan de behoeften van verschillende groepen en individuen te voldoen. Of je nu een bedrijfsuitje, een verjaardagsfeestje of gewoon een leuke activiteit met vrienden wilt organiseren, ze hebben opties voor iedereen. Ze kunnen individuele races, groepsraces en zelfs kartcompetities regelen. Dit stelt je in staat om een ervaring op maat te creëren die past bij jouw specifieke wensen en behoeften.

GoodwillKarting_race formules

Onze pluspunten

GoodwillKartingOlen
GoodwillKarting_Veiligheid
GoodwillKarting_Milieu

Welkom bij Goodwill Karting, waar we niet alleen streven naar de ultieme kartervaring, maar ook naar de hoogste normen op het gebied van veiligheid en milieu.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze kartbaan voldoet aan strenge veiligheidsnormen en onze goed onderhouden karts zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat alle races soepel en veilig verlopen.

Daarnaast koesteren we het milieu en streven we naar duurzame praktijken. We nemen maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, zoals het gebruik van energie-efficiënte verlichting, afvalrecycling en waterbesparing.

Bij Goodwill Karting geloven we dat veiligheid en milieu hand in hand gaan met plezier en opwinding. Kom langs en geniet van adrenaline, spanning en vriendschappelijke competitie in een veilige en milieubewuste omgeving.

Ontdek de perfecte combinatie van plezier, veiligheid en respect voor het milieu bij Goodwill Karting. We kijken ernaar uit om jou een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij we jouw veiligheid en het behoud van onze prachtige planeet vooropstellen.

Veiligheid & milieu

GoodwillKartingOlen
GoodwillKartingOlen
bottom of page